Entre el 9 de setembre i el 23 d'octubre tindrà lloc, en la Universitat d'Alacant, la primera edició del curs "Sumillería, tast i avaluació de cervesa", organitzat pel Dpto. de Bioquímica i Agroquímica la Universitat d'Alacant i l'Escola de Negocis de la UA.
Durant el curs es tractaran diversos aspectes relacionats amb el món de la cervesa, com les diverses escoles cerveceras a escala mundial, el tast i avaluació organoléptica de la cervesa, les seues innombrables possibilitats de maridatge...tots els continguts són impartits per destacats especialistes en cada matèria, procedents tant de l'àmbit acadèmic com a privat: mestres cerveceros de renom, xefs guardonats, sumilleres titulats... tota la informació sobre els professors, les assignatures, l'organització acadèmica, etc. es poden consultar a través de la pàgina del curs:
Escola de Negocis - Universitat d'Alacant
Edifici Germá Bernácer, 1ª planta
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent, s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
Tel: +34 965 90 93 73 / +34 965 90 9448
Email: escuela.negocios@ua.es
Per a més informació: escuela.negocios@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: informatica@uafg.es
© Fundació General de la Universitat d'Alacant (UAFG) - CIF: G53738308